Politiet i Tromsø trodde de skulle finne narkotika, men det var noe annet som gjorde at de anmeldte festdeltakeren

Lenge var det stille i helgene på grunn av koronapandemien.

DEL

Natt til fredag virker det imidlertid som om politiet har hatt litt å henge fingrene i. Noen lot snøbygene avstedkomme en festlig begivenhet fredagsnatta i Tromsø.

Ved midnatt måtte politiet rykke ut til en privat fest etter at de fikk tips om både bråk og bruk av narkotika. Men da politiet kom fram, fant de heller ut at den som hadde meldt inn tipset drev med trusler med kniv. Det er ikke klart hvem som ble truet. Det var ikke mistanke om narkotika på stedet.

Men noen timer seinere i samme by, ble en mann i 30-årene stoppet og sjekket av en patrulje. Mannen er nå anmeldt for besittelse av narkotiske stoffer.

Samme natt fant de en annen overstadig beruset ung mann i 20-årene. Han lå på bakken, var lite samarbeidsvillig og ville ikke la seg legitimere overfor politiet.

Mannen kom seg opp fra bakken og ble kjørt hjem av patruljen. Det skriver Troms politidistrikt på Twitter.

I Nordreisa rykket en patrulje ut like før klokka ett natt til lørdag, etter mistanke om promillekjøringen. Mannen ble siktet og blodprøver ble tatt av sjåføren, som ikke skulle vært på veien.

En annen beruset sjåfør ble stanset nærmere halv to på Storsteinnes. Førerkortet ble beslaglagt.

Klokka halv tre forsøkte politiet igjen å stanse en bilfører for kontroll. Men sjåføren hadde ingen planer om å stoppe, i ei fart på 146 kilometer i timen - i en 80-sone. Sjåføren fikk dermed patruljen på hjul etter seg og ble etter hvert innhentet. Men sjåføren forlot kjøretøyet og la på sprang.

Sjåføren var edru, men hadde ikke gyldig førerkort å vise til.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken