Politiet i Tromsø jakter videre på gjerningspersonene etter at en mann ble knivstukket på Tromsøbrua tirsdag morgen.

– Etter gjennomgang av en del kameraovervåking, ser vi særlig to personer som vi utfra tid og sted tror kan ha opplysninger i saken. Disse har vi ikke snakket med så langt, sier leder for etterforskningsseksjonen ved Tromsø politistasjon, Lene Fabek.

«Politiet ber disse personene, eller de som kan ha opplysninger om hvem disse er, om å ta kontakt med politiet», heter det videre i en pressemelding fra politiet onsdag ettermiddag.

Sprang ned brua

Politiet har helt siden tirsdag morgen etterspurt vitner som kan ha sett noe i morgentimene tirsdag. En vekter fra Securitas ble knivstukket på Tromsøbrua rundt klokka 05.00.

Mannen i 20-årene meldte selv inn til nødetetatene om at han var knivstukket. Leder for etterforskningsseksjonen i Tromsø, Lene Fabek, sa til Nordlys tidligere onsdag at den fornærmede er avhørt.

– Han forteller at han var på vei over brua mot Tromsø da knivstikkingen skjer på brua. Han springer ned tilbake samme veien han kom og til Skjernes-kiosken, der han får ringt oss. De to gjerningspersonene løper etter han mot Tromsdalen, forteller Fabek.