Gå til sidens hovedinnhold

Politiet frigir navn og bilde på savnet 37-åring

Etter ønske fra familien i Tyskland frigir politiet i Finnmark navn og bilde på den savnede tyske statsborgeren. Han er savnet i Alta-området.

(iFinnmark)

Det er den 37 år gamle Yannick Schütz som er savnet. Mannen skal ha lagt ut på en tur rundt den 8.juli og bilen hans ble etter tips fra publikum funnet i området ved Jotka i går, skriver politiet i en pressemelding.

– Letemannskaper fra politi, Røde Kors, Sivilforsvaret, Norske redningshunder og brannvesenet har i hele går kveld og i natt lett i området rundt Jotka uten resultat. Vi vet ikke hvilken vei han har tatt og i samråd med familien går vi derfor ut med navn og bilde på den savnede. Vi håper at noen kan ha møtt han slik at vi får en pekepinn på hvilken retning han har dratt. Området er enormt, opplyser operasjonsleder Robin Fure i Finnmark Politidistrikt.

LES OGSÅ: Fortsetter leteaksjonen: – Det er et svært område

Dersom noen de siste ukene har sett Schütz ønsker politiet at de tar kontakt med politiet på tlf02800.

Mannen skal til familien ha sagt den 8. juli, at han hadde planer om å være ute på tur i om lag 14 dager. Men da ingen har hørt noe fra ham på flere uker, ønsker politiet å undersøke om noe kan ha tilstøtt ham.

TIPS OSS TLF 77610500 SMS/MMS 2470 kode NORDLYS Epost tips@nordlys.no

Kommentarer til denne saken