Gå til sidens hovedinnhold

Politiet avsluttet en rekke fester natt til søndag

Politiet i Tromsø avslutter flere fester i Tromsø i natt.

Rett før midnatt avsluttet politiet en mindre fest i en leilighet i sentrum. Politiet hadde fått en melding om høylytt roping fra adressen. Huseier fikk pålegg om å holde seg rolig til klokken 08:00 søndag morgen.

Like etter midnatt ble en fest i Tromsdalen avsluttet på grunn av støy og manglende muligheter til å holde avstand til hverandre. Også denne huseieren fikk pålegg om å være stille til klokken 08:00 søndag morgen.

Klokken 01:30 ble en fest på Tromsøya avsluttet etter melding om feststøy. De 5-6 deltakerne forlot festen uten problemer.

Klokken 04:33 fikk politiet melding om høy musikk fra en leilighet på Tromsøya. Patruljen på stedet meldte at det ljomet i veggene. Huseier lå og sog søtt på sofaen, og våknet ikke av banking på dør og vindu. Til slutt stanset musikken av seg selv.

- Anmeldelse vurderes sterkt, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Ellers hadde politiet et oppdrag på Finnsnes. En mann i 20-årene ble pågrepet etter å ha utøvd vold mot ei jevnaldrende dame. Forholdet skjedde utendørs, og de skal ha vært bekjente. Jenta ble tatt hånd om på legevakta, og mannen ble tatt inn til avhør på lensmannskontoret.

I Harstad pågrep politiet en mann i 30-årene etter han utøvde vold mot en mann i 40-årene på en privatadresse i sentrum. Den fornærmede ble sett til av ambulanse.

- Vi har hatt en del fester hvor det har vært over anbefalt mengde, men det har ikke vært i kommunen hvor vi har forskrifter på at det er straffbar. Det har ikke blitt gitt ut noen bøter i Harstad eller Tromsø som følge av flere enn ti personer, sier Karl Erik Thomassen, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

Kommentarer til denne saken