Etterlyser disse personene etter voldsepisode i Tromsø

ETTERLYST: Politiet ønsker kontakt med disse tre personene etter en voldshendelse i Tromsø. Oppdatert: Fordi mannen nå har meldt seg til politiet, har Nordlys sladdet bildet.

ETTERLYST: Politiet ønsker kontakt med disse tre personene etter en voldshendelse i Tromsø. Oppdatert: Fordi mannen nå har meldt seg til politiet, har Nordlys sladdet bildet. Foto:

Mann endte på sykehus.

DEL

Politiet har torsdag gått ut med etterlysning av tre personer i forbindelse med en voldshendelse i Tromsø natt til søndag 25. august.

«Vi ønsker også tips som kan bidra til å identifisere disse personene. Ut fra etterforskningen så langt har vi grunn til å tro at personene har opplysninger som er av betydning for saken», skriver politiet i etterlysningen, ledsaget av overvåkningsbilder fra 7 Eleven ved Strandtorget i Tromsø sentrum.

Brudd i ansiktet

En mann ble sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) med alvorlige skader etter episoden. Siden har politiet jaktet på den eller de som sto bak voldsutøvelsen, foreløpig uten hell.

Blant annet etterlyste de eieren av en hvit fritidssko. Torsdag gjentar de at dette ennå er av interesse.

«Observasjoner av en mannsperson uten sko i Tromsø sentrum natt til søndag 25.08.2019 er av særlig interesse», opplyser politiet.

– Det er en alvorlig voldssak. Fornærmede har blitt skadet som følge av dette, blant annet i form av brudd i ansiktet. For å identifisere personen som har utført dette, trenger vi hjelp fra publikum, sa Jarle Johnsen, leder på krimvakta i Tromsø-politiet, til Nordlys tidligere denne uka.

Gjort vitneavhør

Torsdag sier Jarle Johnsen til Nordlys at de nå har gått ut med bildene fra overvåkningskameraet, ettersom de er av den oppfatning at personene på bildene har vært i området da voldshendelsen skjedde.

– Vi antar at de kan sitte på opplysninger, sier han.

Ifølge Johnson har det siden 25. august kommet inn noen henvendelser og tips om hendelsen.

– Vi har i kjølvannet av disse henvendelsene gjennomført vitneavhør. Det har imidlertid ikke kommet inn mange henvendelser og vi ønsker gjerne å komme i kontakt med personene på bildene.

Artikkeltags