Dette skjedde i natt: Politiet rykket ut til slagsmål på fest på Sør-Tromsøya

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet avslutter festen.

DEL

Politi med blålys rykket ut mot Sør-Tromsøya lørdagsnatta etter melding om en privatfest som hadde kommet ut av kontroll.

- Vi fikk melding om slagsmål på en fest, men da vi kom fram på stedet hadde det roet seg. Vi jobber nå med å tømme festen, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt Eirik Kileng til Nordlys klokka 00.50.

Ingen ble innbrakt eller anmeldt for noe.

Det ble en hektisk kveld for politiet i natt.

Klokken 00.37 meldt de om en en ruspåvirket sjåfør som ble stanset av utrykningspolitiet i Tromsø. Her ble det førerkortbeslag og opprettet sak.

På Finnsnes forsøkte en 16-åring å komme seg inn på et utested med lånt legitimasjon. Han ble tatt med til politistasjonen og foreldre ble ringt. En annen mann på Finnsnes ble bortvist etter å ha sparket og slått i vinduer i sentrum.

Like etter klokken 01.00 ble hele tre personer pågrepet i Harstad etter slagsmål med en dørvakt i sentrum

Senere på natten – rundt klokken 03.00 – var det knuffing mellom to personer i taxikøen. Den ene slo hodet i bakken og vedkommende ble kjørt til legevakt for sjekk.

I Målselv ble det rundt klokken 02.00 meldt om slåssing på en adresse. Patruljen dro til stedet og snakket med tre personer som hadde slåss. Ingen av dem ville anmelde.

Klokken 03.00 ble en mann innbrakt fra Tromsø sentrum etter slåssing med dørvakt. Han anmeldes for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann. En mann i 30-årene ble tatt med til politistasjonen i Tromsl etter krangel med kvinne. Han blir anmeldt for kroppskrenkelse.

Tips Oss
TLF 77610500 SMS/MMS 2470 kode NORDLYS Epost tips@nordlys.no

Artikkeltags