Kvinne angrep dørvakt i Tromsø sentrum

Dette skjedde i natt.

DEL

Troms politidistrikt har som vanlig vært på jobb natt til søndag.

I Tromsø måtte politiet anmelde to personer for å ha nektet å etterkomme deres pålegg om å forlate sentrum. Det skjedde i to separate hendelser, melder Troms politidistrikt.

Først da en beruset person ble påtruffet av en patrule i sentrum klokka 00.30. Vedkommende fikk beskjed om å forlate sentrum. To timer seinere møtte imidlertid politiet på samme person.

Dermed ble det en tur i arresten for å sove av seg en kraftig rus. Vedkommende anmeldes for å ikke etterkomme pålegg for politiet.

Det samme gjør en kvinne som politiet møtte senere på kvelden. Hun ble først bortvist fra sentrum etter å ha havnet i klammeri med en dørvakt på et utested. Kvinnen skal ha forsøkt å slå mot dørvakten, ifølge politiet.

Men i stedet for å holde seg unna byen, slik politiet krevde, dukket kvinnen opp igjen. Da får hun også en anmeldelse fra politiet.

I Harstad måtte politiet gripe inn i en slåsskamp på et utested. Flere personer var involvert. Samtlige blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

Senere på natta stanset politiet i Harstad et kjøretøy som hadde i overkant mange passasjerer om bord. Kjøretøyet var registrert for fire personer. Det var seks i bilen. Føreren ble ilagt et forenklet forelegg, opplyser politiet.

Artikkeltags