Travel påskeaften for politiet

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var en rekke hendelser natt til første påskedag, hvor fyll, slåssing og hærverk er noen av stikkordene.

DEL

Påskeaften er blitt en svært populær dag å dra på byen, noe som også merkes på politiloggen.

- Det var vel litt som forventa, sier Per Arve Aas, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

Tenåringsgutt brukte narkotika i sentrum

Allerede like etter midnatt startet det hele da en overstadig beruset mann i 20-årene ikke var i stand til å ta vare på seg selv, og dermed måtte settes i arrest.

Under en time senere var det en gutt i slutten av tenårene som ble pågrepet for bruk og besittelse av narkotika – noe som skal ha skjedd utenfor et utested i sentrum.

Like etter 01.30 i natt skal flere patruljer ha rykket ut til det som skal ha vært et slagsmål på ved et utested i sentrum. Politiet fikk raskt kontroll over de to involverte partene, og ingen skal ha kommet til skade.

Knuste en rute på en bil

Også i distriktene hadde politiet litt å gjøre i natt. Blant annet var det en mann i 20-årene på Olsborg som stilte seg opp foran en politipatrulje, og drakk av en flaske som inneholdt alkohol. Dette ble mannen anmeldt for.

På Finnsnes ble en gutt i tenårene anmeldt da han skal ha brukt en annen persons id-kort for å komme seg inn på et utested. Litt senere på natten skal en annen person ha knust en rute på en bil i forbindelse med et nachspiel.

- Det ser ut til at partene ble uenig på denne etterpåfesten, hvor da det skal være en som har hevnet seg på en bil. Vi har vært på stedet, og vi ser for oss at de blir enig i hvordan de skal løse denne konflikten når de blir edru, sier Aas.

Artikkeltags