Steinar Nilsen besøker Nordlys' nye fotballpodkast

UPÅKLAGELIG STIL: Steinar Nilsen som Napoli-spiller. Fotballstorheten fra Tromsø kommer som gjest i podkasten «JoMos Kosmos» til uka. Vi er over middels interesserte i alle mulige spørsmål.

UPÅKLAGELIG STIL: Steinar Nilsen som Napoli-spiller. Fotballstorheten fra Tromsø kommer som gjest i podkasten «JoMos Kosmos» til uka. Vi er over middels interesserte i alle mulige spørsmål. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Har du noe du vil spørre den tidligere TIL-treneren og Milan-proffen om? Ikke vær sjenert.

DEL

Til uka er det klart for utgave nummer to av den flunkende nye podkasten «JoMos Kosmos», der TUIL-profil Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen tar for seg både lokal, nasjonal og internasjonal fotball.

Etter at NRK-profil Carina Olset var gjest i premieren, har turen i utgave nummer to kommet til tidligere TIL- og Brann-trener Steinar Nilsen.

Både de trenerperiodene og tiden som spiller i AC Milan og Napoli vil bli naturlige samtaleemner, men til hver episode er det fritt frem for alle som vil til å kunne sende inn spørsmål.

Har du noe du lenge har ønsket å spørre Steinar Nilsen om? Eller har du mer generelle, mer eller mindre obskure spørsmål som kan ha med hva som helst om fotball å gjøre?

Da er det såre enkelt – det er bare å kontakte «JoMos Kosmos» enten via podkastens Facebook-side eller Twitter-profil.

Og vil du få helt gratis og ferske episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre den første episoden av «JoMos Kosmos», der Carina Olset var på besøk:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken