Gamsten på podkastbesøk – vi vil ha dine spørsmål

POPEVENTYR: Morten Gamst Pedersen i front foran Raymond Kvisvik i fotballboybandet The Players under en opptreden på Tusenfryd i 2006. Den veldedige sidekarrieren kommer nok på agendaen i podkasten til uka, der vi er mottakelige for alle mulige andre spørsmål som handler om fotball generelt eller Gamsten spesielt.

POPEVENTYR: Morten Gamst Pedersen i front foran Raymond Kvisvik i fotballboybandet The Players under en opptreden på Tusenfryd i 2006. Den veldedige sidekarrieren kommer nok på agendaen i podkasten til uka, der vi er mottakelige for alle mulige andre spørsmål som handler om fotball generelt eller Gamsten spesielt. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Mannen med nesten 300 Premier League-kamper og en kort popkarriere inntar gjestestolen i JoMos Kosmos.

DEL

Onsdag betyr ny utgave av fotballpodkasten JoMos Kosmos, med TUIL-profil Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

Til kommende ukes utgave blir det storfint besøk, med TILs veteran Morten Gamst Pedersen som gjest.

36-åringen har både nærmere 300 Premier League-kamper for Blackburn og 83 A-landskamper under beltet, i tillegg til et par bølgedalperioder i TIL og opphold i Rosenborg og Tyrkia. Det burde med andre ord være nok å snakke om.

Det er heller ikke umulig at man kommer innom den korte karrieren til fotballboybandet The Players midt på 2000-tallet.

Innspillingen skal foregå mandag, og derfor er vi allerede nå ute etter sine spørsmål til Gamsten.

Er det noe du lurer på, enten om den rutinerte finnmarkingen eller hva som helst ellers om fotball på alle plan og i alle verdenshjørner, fyr løs.

Da er de enkleste metodene å besøke (og aller helst også like og følge) JoMos Kosmos via podkastens Facebook-side eller Twitter-profil.

Vil du få helt gratis og ferske episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre de to første utgavene av JoMos Kosmos, der NRK-profil Carina Olset og tidligere TIL-trener og Milan- og Napoli-spiller Steinar Nilsen har vært gjester:

PROFILMØTE: To greie venstrebein på ett brett, Morten Gamst Pedersen og Gareth Bale. Bale er i Madrid og kunne ikke komme til fotballpodkasten JoMos Kosmos, men Gamsten kommer.

PROFILMØTE: To greie venstrebein på ett brett, Morten Gamst Pedersen og Gareth Bale. Bale er i Madrid og kunne ikke komme til fotballpodkasten JoMos Kosmos, men Gamsten kommer. Foto:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken