Gå til sidens hovedinnhold

Får snakke ut om rekordsalg, rekordkjøp, nedrykk og trenersparkinger

Artikkelen er over 3 år gammel

Viktig melding – lytt til Gunnar! Og send inn spørsmål!

Fotballpodkasten JoMos Kosmos med TUIL-profil Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen ruller videre og er klar for den sjuende utgaven.

Denne uken blir riktig nok episoden sendt ut én dag forsinket, på torsdag, men gjesten er klar – og det er ingen hvem som helst.

Det er tidligere TIL-leder Gunnar Wilhelmsen som tar turen inn i studio onsdag. Wilhelmsen er blant annet kjent som TIL-styreleder fra 1996 til 2004 og leder i sportslig utvalg i klubben etter det, og her er det mange tema programlederne brenner etter å snakke om.

Både rekordsalget av Rune Lange, rekordkjøpet av Ole Martin Årst, overganger før og nå, vandring med vaktvest på sidelinja under hjemmekampene, trenere som kom og gikk og dagens TIL er naturlige samtaleemner.

Send inn spørsmål

Samtidig er JoMos Kosmos som alltid ute etter spørsmål fra alle interesserte lyttere.

Vil du sende inn et spørsmål, anbefaler vi å besøke (og aller helst også like og følge) JoMos Kosmos via podkastens Facebook-side eller Twitter-profil.

Vil du få helt gratis og mer eller mindre ferske episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre de seks første utgavene av JoMos Kosmos, i omvendt kronologisk rekkefølge:

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer til denne saken