Derfor slapp Finn Arve unna da han smadret en bussrute

LYSTIG LAG: JoMos Kosmos, AKA Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland (bak), beklager på forhånd for et ganske høyt fnisenivå, men det er vanskelig å unngå med Finn Arve Sørbøe på besøk.

LYSTIG LAG: JoMos Kosmos, AKA Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland (bak), beklager på forhånd for et ganske høyt fnisenivå, men det er vanskelig å unngå med Finn Arve Sørbøe på besøk. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Den populære skuespilleren får snakke fritt om savnet etter Store Stå, fotballkarakterer på scenen og oppsigelse av TV-abonnement i ren forbannelse.

DEL

HØR NY PODKASTHer har vi gleden av å servere den åttende utgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos, der TUILs Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen denne gangen har hatt besøk av skuespiller Finn Arve Sørbøe.

  • Episoden finner du enkelt ved å rulle deg litt nedover i saken.

Sørbøe får fortelle litt om hvorfor han har hatt et nærmere forhold til en annen lokal klubb enn TIL på lokalt plan, og hvordan han i sin egen tid som aktiv fotballspiller klarte å slippe unna etter å ha knust en rute på lagbussen.

Ulike fotballkarakterer på scenen med comeback-aktuelle Påtryneteatret og et til tider aggressivt, men kjærlig forhold til engelske Liverpool er noen av mange muntre tema når Sørbøe får prate i fri dressur.

Skuespilleren har fått ta for seg sin egen favorittklubb i teaterstykket «Slå Berlusconi», og deler flere opplevelser rundt det.

Og hvordan ville egentlig Taxi-Kalle fra Påtryneteatret ha egnet seg som TIL-speider? Svaret får du i den rykende ferske podkasten.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres hver onsdag.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Som alltid anbefaler vi å sende inn spørsmål når som helst om hva som helst som har noe med fotball å gjøre. Det er bare å klikke på linkene over, finne podkasten på Facebook eller Twitter (og gjerne like og følge JoMos Kosmos) og sende i vei.

Her er åttende episode med Finn Arve Sørbøe i gjestestolen:

 

Artikkeltags