Hør Carina Olset fortelle om eldre herrer og «store dajer» i Tyskland, mandler, TIL og banning på direkten

ALLTID BLID: Carina Olset er alltid glad for å være hjemme i Burfjord, og var i omtent like godt humør da hun besøkte Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland (innfelt) i debutsendingen til fotballpodkasten «JoMos Kosmos».

ALLTID BLID: Carina Olset er alltid glad for å være hjemme i Burfjord, og var i omtent like godt humør da hun besøkte Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland (innfelt) i debutsendingen til fotballpodkasten «JoMos Kosmos». Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Første utgave av vår helt nye fotballpodkast «JoMos Kosmos» er klar!

DEL

Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen har i kompaniskap med TUIL-spiller Jo Nymo Matland gitt liv til en helt ny fotballpodkast, med navnet «JoMos Kosmos».

Podkasten skal være ukentlig, med gjester, og publiseres normalt sett hver onsdag.

Nå er første episode klar, med NRK-profil og burfjording Carina Olset i gjestestolen. Scroll ned i saken, så finner du den.

Hun får blant annet dele sine tanker om TILs lettere ubehagelige tabellsituasjon de siste årene, sin egen fotballkarriere og livet som kvinnelig sportsreporter – der hun blant annet har noen ferske opplevelser hun vil trekke frem.

Det blir også tatt opp noen velkjente hendelser på direkten i NRKs fotballstudio, som både har med Twitter-meldinger fra gamle landslagsstorheter og et til slutt ganske vellykket banneutbrudd.

Hør episoden nederst i saken, og husk å både følge, like og dele «JoMos Kosmos» i følgende kanaler:

Facebook

Twitter

Soundcloud

Podkasten er også på vei gjennom de rette kanalene for å godkjennes på iTunes, og vil etter planen dukke opp der i løpet av kort tid.

Vi vil ellers anbefale alle å sende inn spørsmål når som helst om hva som helst som har noe med fotball å gjøre. Det er bare å klikke på linkene over, finne podkasten på Facebook eller Twitter og sende i vei.

 

Artikkeltags