Gå til sidens hovedinnhold

Sjefen skjønte ingenting da denne gjengen dukket opp på pizzarestauranten

Artikkelen er over 6 år gammel

Så viste det seg at de hadde et tilbud...

Den nasjonale pizzakjeden Dolly Dimples har i det siste kjørt en kampanje for å få skikkelig Texas-stemning i restaurantene sine. I Harstad var nok restauranten ikke godt nok informert om kampanjen. For da et kobbel på seks hester kom til Kanebogen onsdag, visste sjefen lite om at han måtte dele ut gratis pizza. En pizza per hest.

– Men sporty som han var, kastet han seg rundt og laget seks gratis pizza til oss, humrer mamma Liv-Hege Heill, som var der med datteren Ingrid.

Som et eventyr

Liv-Hege sier at barna hadde det vanvittig morsomt, og følte nesten at de var på eventyr.

– Dette var stallgjengen fra Gamnes nord for Harstad. Vi kjørte lastebil til Stangnes og red opp derfra. Da vi hadde fått ordnet maten, og Singh skjønte at det var en pågående kampanje, dro vi tilbake til Gamnes hvor vi hadde en koselig stund med pizza, sier Heill.

– En glipp

Daglig leder Harjinder Singh ved Dolly Dimples i Kanebogen sier at han ble svært overrasket da seks hester plutselig troppet opp utenfor restauranten.

– Det skjedde nok en glipp fra hovedkontorets side. Jeg var ikke informert, men det løste seg veldig bra, sier Singh til Nordlys.

Han synes det uansett var morsomt at delegasjonen kom ridende til restauranten hans.

– Jeg hadde en god følelse etterpå, selv om det kom så plutselig.

Singh ønsker også flere velkommen på hest til restauranten, men sier at det kan være best om de tar kontakt først.

– Da slipper de unødvendig venting på maten.

Kommentarer til denne saken