Kjendis-kommentator gjør comeback

Per-Jarle Heggelund, her sammen med tidligere Tromsø IL-spiss Simen Stamsø Møller (t.h.), skal kommentere oppgjøret mellom Skeid og Finnsnes for Nordlys og Folkebladet neste søndag.

Per-Jarle Heggelund, her sammen med tidligere Tromsø IL-spiss Simen Stamsø Møller (t.h.), skal kommentere oppgjøret mellom Skeid og Finnsnes for Nordlys og Folkebladet neste søndag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Heggelund kommenterer Skeid-Finnsnes neste søndag. Du ser den direkte på Nordlys.

DEL
 

Per-Jarle Heggelund gjør et aldri så lite comeback som fotballkommentator når han kommenterer toppkampen mellom Skeid og Finnsnes neste søndag - et oppgjør som er et samarbeidsprosjekt mellom Nordlys og Folkebladet.

– Dette blir gøy, sier finnnsnesværingen.

Han svarte omtrent ja på direkten når han fikk forespørselen.

Litt ekstra

Heggelund følger nøye med hva som skjer i moderklubben og han satser på å gjøre litt ekstra i forbindelse med matchen. Han planlegger å starte sendingen ti minutter før kampstart.

– Vi planlegger en prat med både Tom Nordlie og Bjørn Johansen før og etter matchen. Videre så kjører vi på i pausen og etter kampen slår vi av en prat med de merst sentrale Finnsnes-spillerne, fortsetter Heggelund, som til daglig bor i Stockholm sammen med familien.

Kampen er ekstremt viktig for FInnsnes. dersom de taper i hovedstaden makter de neppe å utfordre TUIL i kampen om seriemesterskapet og opprykk til 1. divisjon.

Trenerne Tom Nordlie og Bjørn Johansen er uten tvil de største profilene i avdelingene. Men like før overgangsvinduet stengte hentet Skeid inn to andre markante skikkelser i norsk fotball, Morten Bere og Jan Gunnar Solli.

Frontfigur

Per-Jarle Heggelund jobbet som fotballkommentator i 13 år og kommenterte omtrent 750 kamper. Han startet karrirern i Canal+ der han hadde ansvaret for Serie A fra 2003 til 2014 før han meldte overgang til TV 2 og Premier League. Den siste kampen han kommenterte for TV 2 var serieavslutningen mellom Swansea og Manchester City i vår.

Etter to år i TV2 meldte han overgang til spillselskapet Betsafe der han er fotballekspert og frontfigur. Årsaken til overgangen var at reisebelastningen ble for stor.

Artikkeltags