Nordlys tar veldig gjerne i mot leservideoer av smått og stort, og hver uke gir vi ut en tusenlapp til dem som tar den artigste eller mest spennende lesevideoen.

I tillegg gir vi en bunke flaxlodd til dem som sender inn en video som blir publisert på Nordlys.no.

For april måned har vi valgt ut følgende vinner-videoer, hvor opphavsmannen- eller kvinnen blir honorert med en tusenlapp:

* Siden 2013 har alle lurt på hva den sier.
I natt fikk Stian svaret. Stian Sveinsson Ohrvik ble vekket 04.30 i for halvannen uke siden. Utenfor var det en rev som ville ha noens oppmerksomhet. Her er filmen:

* Her ender den lekre nedkjøringen med knall og fall.
Ann Kirsti Gamst filmet sin mann Kent Ingebrigtsen da han satte noen lekre svinger under en topptur på Fagerfjellet en vakker vårdag i mai i fjor. Mens skikjøreren nærmet seg kamerakvinnen, var han nemlig uheldig – og den lekre nedkjøringen endte med knall og fall. Her er filmen:

* Blind elgvold.
Martine Skog Olsen bor i Bardu og er godt vant til elg på veien. Hun ble likevel overrasket da en elgmamma sparket til sin kalv, etter at den vesle sklei og falt på den glatte veien. Heldigvis så det ut som at elgkalven kom uskadet fra det.

Her er videoen:

* Marte (15) fanget værfenomenet på film: – Det er veldig uvanlig at folk får sett det.
Marte Martinsen (15) var raskt oppe med mobilen da hun la merke til snøen som beveget seg i takt med den sterke vinden utenfor stuevinduet hjemme i Nordbotn i Ramfjorden.

Her er filmen av værfenomenet:

Vi takker og bukker for alle bidrag vi får inn fra dere lesere!

Vi premierer leservideoer!

Har du tatt en spennende, interessant, severdig, dramatisk eller artig video? Da vil vi gjerne ha videoen tilsendt oss!

Vi premierer den beste leservideoen hver uke med tusen kroner. I tillegg vil alle innsendte videoer som blir brukt på nordlys.no honoreres med minimum ti flaxlodd.

Gå til vårt opplastningsskjema (det virker både på mobil og datamaskin).

Fyll inn kontaktinformasjon.

Velg video ved å droppe videofila i videoboksen, eller trykk klikk for å laste opp.

Send inn.

Du kan også sende videoen din til [email protected] (skriv «leservideo» i emnefeltet), ringe vår tipstelefon på 776 10500 eller ta kontakt med oss via får Facebook-side.

NB: Om du sender oss din video, godtar du også at videoen publiseres på Nordlys.no og hos våre søsteraviser i Amedia-konsernet.