Gå til sidens hovedinnhold

Patrulje fant bil i grøfta - da måtte gutten i tenårene innrømme hva som hadde skjedd

Det ble en travel natt for politiet i Troms. Nedenfor er et utvalg av tweets som ble lagt ut i natt fra politiets Twitter-konto.

– Det var vel egentlig en vanlig natt til søndag. Ikke ekstremt med oppdrag vi måtte rykke ut på, sier Beate Helberg, operasjonsleder i Troms politidistrikt.

00:41: Politiet oppretter straffesak etter en voldshendelse i sentrum. En mann i 20 årene tatt hånd om av helsepersonell da han fremsto med lettere skader. Ulike forklaringer fra de involverte så etterforskningen får søke å avdekke hva som egentlig har skjedd.

02:23: Finnsnes. Politiet har vært på en adresse like utenfor sentrum og roet ned en fest som forårsaket mye støy og forstyrrelse av natteroen for nabolaget. Festarrangøren gitt pålegg om å holde det stilt for og unngå anmeldelse.

02:57: Harstad. En mann bortvist fra et av byens utesteder etter at han nektet å forlate stedet etter oppfordring fra ordensvaktene.

03:00: Politiet har vært på en adresse utenfor sentrum etter melding om forstyrrelse av natteroen. Festdeltakerne har fått pålegg om å ta hensyn til naboene. Ro og orden gjenopprettet.

03:08: Finnsnes. En mann i 20 årene er bortvist fra sentrum frem til kl. 08.00. Var beruset og fremsto som et ordensproblem.

03:15: En mann i 20 årene har fått et pålegg om å holde seg borte fra et av byens utesteder frem til kl. 10.00 da han utgjorde et ordensproblem på stedet.

05:11: En patrulje kom over en personbil som sto i grøfta langs innfartsveien. Fører viste seg å være en gutt i tenårene som uoppfordret forklarte at han ikke har førerkort for å kjøre bil. Ingen skade på person, kun et punktert dekk. Verge varsles og sak opprettes.

05:18: Politiet har vært på en adresse i sentrum etter melding om at fest og støy forstyrret natteroen for naboene. En mann i 30 årene har fått et pålegg om å avslutte festen og ta hensyn til naboene for og unngå anmeldelse.

Vil ikke si travel. En vanlig lørdagsnatt ikke noe ekstremt. Beate Helberg,

Kommentarer til denne saken