Blir ut sesongen

 Pål Vestly Heigre blir i TIL ut sesongen. Foto: Scanpix.

Pål Vestly Heigre blir i TIL ut sesongen. Foto: Scanpix.

Artikkelen er over 5 år gammel

Pål Vestly Heigre og TIL enige om veien videre.

DEL

Tirsdag ble TIL og Viking enige om en forlenget utlånsavtale for Pål ål Vestly Heigre. Onsdag ble keeperen enig med TIL om sin personlige kontrakt.

 - Jeg er selvfølgelig veldig glad for at jeg får muligheten til å være her. Det er til det beste for min utvikling, sier Heigre i en pressemelding sendt ut av klubben.

Har fått betalt

Viking-keeperen ble hentet til klubben i vår da Gudmund Taksdal Kongshavn ble skadet.

- Jeg får en fantastisk utviklingsarena her, for jeg har gode folk rundt meg i klubben.

Nå ser han fram til å spille resten av sesongen for klubben.

- Det har vært utrolig kjekt å få spille, og det var derfor jeg kom hit. Det er også flott at jeg har få vist at jeg har de kvalitetene som trengs for å levere i Tippeligaen. Jeg har fått betalt for mange års hardt arbeid.

Fått mye spilletid

Også trener Steinar Nilsen er fornøyd med at avtalen er i boks.

- Det at han har fått mye spilletid i Teliteserien  er fortjent etter gode prestasjoner over tid. Så blir han veldig pushet av Benny Lekström først og fremst nå når Gudmund er skadet. Nå må han bare ta vare på muligheten.

Nilsen tror at nyheten blir godt mottatt i gruppa.

- Det er stor gladnyhet for oss alle at Pål blir med oss videre. Det er ikke noen stor overraskelse for oss trenere at han ønsker det, for han har trivdes veldig godt i gruppa. Det er godt å få enighet rundt det, med Tore Pedersen, som er Pål sin agent, og ikke minst Viking. Det er en betryggelse for oss alle.

Han roser også den jobben Heigre gjør på trening.

- Pål har egentlig passet inn i gruppa fra dag én. Og jeg opplever det som at spillerne setter veldig pris på ham som person. I tillegg så er han en person som er veldig fokusert i treningsarbeidet sitt.

Artikkeltags