Sophie Elise blir plaget av «stalkere» - vurderer å flytte

PLAGET: Sophie Elise eier egen leilighet i Oslo, men vurderer å flytte fra denne fordi hun blir plaget av folk som oppsøker henne.

PLAGET: Sophie Elise eier egen leilighet i Oslo, men vurderer å flytte fra denne fordi hun blir plaget av folk som oppsøker henne. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Den populære bloggeren får ikke være i fred i hjemmet sitt i Oslo.

DEL

Sophie Elise Isachsen fra Harstad er en av Norges største bloggere, har figuert mye i media de siste årene og ble kåret til den mektigste medie-kvinnen i Norge i 2015. Hun får mye oppmerksomhet, men ikke alt er av den gode sorten.

I sitt siste blogginnlegg skriver 23-åringen at hun blir plaget flere ganger i uka av personer som oppsøker henne hjemme. 

«Jeg tuller ikke når jeg sier at det minst fem ganger i uken er mennesker utenfor som enten roper på meg, roper stygge ting til meg, kaster ting på vinduet (la oss ikke glemme han som prøvde å klatre inn vinduet), tar i dørhåndtaket mitt om de skal på besøk til noen av naboene eller legger ting i postkassen min (og hvordan de får til det må jo gudene vite)».

Sophie Elise skriver at dette har gått såpass langt at hun vurderer å flytte fra leiligheten på østkanten i Oslo.

Det var VG som først omtalte saken.

Skal på visninger

Sophie Elises manager Marthe Schei sier at bloggeren ikke er tilgjengelig for kommentarer i kveld.

- Hun er syk og har gått til sengs, sier hun til Nordlys.

Scheie vil hverken bekrefte eller avkrefte om bloggeren vurderer å flytte, og vil heller ikke svare på om Sophie Elise tenker på å flytte tilbake til Nord-Norge. I blogginnlegget skriver imidlertid Sophie Elise at hun har sett på andre leiligheter og skal på visninger i neste uke.

«Aller helst håper jeg jo at ting roer seg her og at jeg føler meg komfortabel med å bo i leiligheten min», skriver Harstad-jenta.

LES OGSÅ: DJ Sophie Elise klar for Rakettnatt: - Jeg tror det kommer til å koke i salen

LES OGSÅ: Sophie Elise sjokkert: - Hun ropte, skrek og kalte datteren ubrukelig

Artikkeltags