Oppsto krangel mellom fiskere og badende: – Det var litt temperament

Politiet var på stedet og forsøkte å finne ut av hva det er som har skjedd, etter en melding om amper stemning mellom fiskere og badende ved elva i Stabbursdalen i Porsanger.

DEL

(iFinnmark) – Vi har fått melding fra folk som var på stedet og badet. De opplyste om at det var amper stemning ved badestedet. Meldingen gikk også ut på at trusler var involvert. Vi valgte å rykke ut, sier Torfinn Halvari ved operasjonssentralen like etter klokken 15.00.

Han forteller at patruljen akkurat har kommet fram til stedet og at de nå forsøker å finne ut av hva det er som har skjedd på stedet.

– Det er for oss uklart hvor mange det er som er involvert i bråket, og hva det er de krangler om. Vi har foreløpig ikke fått tilbakemelding fra patruljen på stedet, sier Halvari.

Skjer sjeldent

Seinere på ettermiddagen er situasjonen avklart. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt, Bjørn Tormod Syversen, opplyser om at situasjonen ordnet seg på egen hånd.

– Politiet trengte ikke gjøre noe. Det var en konflikt mellom badende og de som fisket. Det er mange fine kulper i elva, og det var sikkert en av dem de badet i, slik at det oppsto en interessekonflikt. Det var litt temperament, men ordnet seg selv.

Et fåtall personer skal ha vært involvert i hendelsen. Syversen er kjent med at lignende ting har skjedd tidligere, men at slike hendelser oppstår sjeldent.

– Man har hørt om det, men ikke at det har gått så langt at det går til politiet. Det hender at det oppstår ulike konflikter, som at noen okkuperer en kulp for lenge og andre ikke slipper til.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken