Årst om TIL-avskjeden: – Jeg følte meg presset ut. Det stakk dypt

ÅPEN ÅRST: Ole Martin Årst er gjest i romjulsbonusutgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos.

ÅPEN ÅRST: Ole Martin Årst er gjest i romjulsbonusutgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Du vet kanskje heller ikke om alt som gikk galt i forbindelse med cupfinalen man ikke snakker om i Tromsø.

DEL

I en ellers rolig romjul har vår fotballpodkast JoMos Kosmos levert en aldri så liten bonusutgave.

  • Episoden finner du ved å bla deg litt nedover i saken.

Når Ole Martin Årst er hjemme i Tromsø og har lyst til å titte innom, er verken Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen eller TUIL-spiller Jo Nymo Matland så veldig vanskelig å lokke inn i studio.

Dette ble grunnet hyggelig prat en ganske langvarig affære, der Årst blant annet kommer innom muligheter til å spille i England, Portugal, Tyskland og Italia som han valgte å takke nei til. Han forteller også om frykten da sinte fans hadde sperret motorveien foran lagbussen og den allerede litt omtalte tjuvpermen, bløffen og feiringen i forbindelse med cupfinalen i 1996.

Sett med TIL-øyne er det litt snacks man har hørt lite om før. Det gjelder blant annet uka som ledet inn mot den mørke cupfinalesøndagen i 2012 – og det oppsiktsvekkende salget fra TIL til Start i 2007.

Overgangen til Sørlandet, der han fortsatt bor, var svært uventet – og nå åpner Årst litt opp og forteller blant annet at han ikke hadde lyst til å dra, men følte seg presset ut av klubben han egentlig ville slå seg til ro i.

– Det stakk dypt, uttaler blant annet den gamle storscoreren.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres ukentlig, og går som nevnt nå inn i en liten juledvale.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her er vår romjulsbonus med Ole Martin Årst plassert på gjestebarstolen:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken