Kjempetabbe da TUIL trolig mistet opprykket

Eirik Sørensen, her ved en tidligere anledning, var svært uheldig og ga bort KFUMs andre mål da TUIL tapte 1-2 og trolig må vinke farvel til et opprykk i år.

Eirik Sørensen, her ved en tidligere anledning, var svært uheldig og ga bort KFUMs andre mål da TUIL tapte 1-2 og trolig må vinke farvel til et opprykk i år. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Slik var KFUM-TUIL.

DEL

KFUM-TUIL 

 

TUIL spilte søndag klokken 17.30 borte mot serieleder KFUM i Oslo.

TUIL startet akkurat som de gjorde mot Vålerenga 2 sist. Det vil si dette laget (4-4-1-1): Eirik Sørensen - Steffen Skogvang Pedersen, Anders Jenssen, Tobias Vibe, Simon Laugsand - Håkon Kjæve, Tomas Kristoffersen, Lars Henrik Andreassen, Elias Skogvoll - Mo Ahamed - Vegard Lysvoll.

Slik utviklet kampen seg, i omvendt kronologisk rekkefølge:

Slutt - 2-1: Tomas Kristoffersen var nær med et frisparkforsøk, men det ville seg ikke. Hjemmefansen stormer banen som om KFUM har rykket opp allerede, og nå skal det mye til at det ikke blir enten dem eller Grorud. TUIL har fem poeng opp til KFUM med to runder igjen å spille, og det blir nok Oddsen-ligafotball også i 2016 i Tromsdalen.

90. min.+1 - mål, 2-1!: Da kan vi få en hektisk spurt her. Det er innbytter Eirik Bertheussen som skyter elegant over keeper, via tverrligger, keeper igjen og i mål. Det er et par minutter igjen.

85. min. - mål, 2-0: Og der kan vi nok sannsynligvis si farvel til TUIL-opprykk i år. En lang ball kommer opp, og en utrusende Eirik Sørensen bommer helt på ballen. KFUMs Sindre Ek får en enkel jobb med å trille ballen i åpent mål.

83. min.: Det meldes om 1016 tilskuere på KFUM Arena. Meget pent!

81. min.: Inne i siste ti minuttene av ordinær tid, og det står fortsatt 1-0. TUIL sikter mye langt nå, i håp om å vinne andreballene.

77. min.: TUIL bytter. Tor Martin Mienna inn for Håkon Kjæve.

75. min.: Så fungerer det med Bertheussen i lufta på topp. Header ned til Kjæve, men avslutningen går rett på keeper. Nesten!

73. min.: Et drøyt kvarter gjenstår. Aller helst bør TUIL score to ganger. Foreløpig tyder lite på at det skal skje.

66. min.: Så langt har Eirik Bertheussen vunnet få dueller i uvant posisjon som "target man", men kanskje betaler trekket seg til slutt.

64. min.: Lysvoll setter inn en retur, men vinkes av for offside. Umulig å si fra vår vinkel om det var riktig eller ikke.

58. min.: Og så en kjempesjanse til Mohammed Ahamed Jama og TUIL! Men det vil seg foreløpig ikke.

57. min.: Megasjanse til KFUM! Kristoffersen mister ballen, men skuddet fra svæææært god posisjon går like utenfor. Nå lever TUIL farlig her.

46. min.: Kampen er i gang igjen. TUIL trenger mål for å holde opprykkshåpet gående. Eirik Bertheussen er friskmeldt og kommer inn for Elias Skogvoll. Stopperkjempen legger seg på topp!

Pause - 1-0: Omgangen avsluttes med en kjempesjanse til TUIL, men ballen ryddes panisk unna på streken! Det er KFUM som leder halvveis, og står det resultatet seg, kan man mer eller mindre vinke farvel til TUIL-opprykk i år. Da vil luka opp være på fem poeng med to runder igjen å spille.

35. min. - mål, 1-0: Auda, TUIL. Hjemmelaget har kommet mer med, og det er Dennis Obeng som først regisserer og til slutt setter inn kampens første mål.

33. min.: Oioi! Hjemmelagets Dennis Obeng header i stolpen! Der var TUIL griseheldige.

30. min.: Lysvoll prøver en frekkis, og lykkes nesten. TUIL kjører mye i kampen så langt.

28. min.: Vi tar også med at Anders Jenssen har fått et gult kort tidligere i kampen.

26. min.: Mohammed Ahamed Jama tvinger frem en kjemperedning, men det blåses for et litt merkelig frispark i duellen Vegard Lysvoll vant i forkant.

20. min.: TUIL har banespillet og overtaket så langt, men skaper ikke de helt store sjansene. KFUM ligger lavt.

Slik er opprykksstriden

Premissene før det som kunne kalles en seriefinale var ganske greie.

TUIL måtte vinne for å ha kontroll over opprykksplassen. Da ville de ha overtatt serieledelsen, og hatt alt i egne hender før de skal møte Mjølner hjemme og Skeid borte i de to siste kampene.

Slik gikk det ikke.

Slik ser tabellteten ut med to runder igjen å spille:

Slik ser nå toppen av Oddsen-ligaens avdeling 1 ut. Dette går nok ikke, TUIL.

Slik ser nå toppen av Oddsen-ligaens avdeling 1 ut. Dette går nok ikke, TUIL. Foto:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken