- Vi lover sunnhet til folket

OPTIMISTISKE: Andreas Nilsen (t.v.) og Dick Chiang er optimistiske med sitt nye konsept Five a Day, og håper å kunne fore tromsøværinger med sunn kost.

OPTIMISTISKE: Andreas Nilsen (t.v.) og Dick Chiang er optimistiske med sitt nye konsept Five a Day, og håper å kunne fore tromsøværinger med sunn kost. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Mandag åpnet juice- og smoothiebutikken Five a Day på Jekta.

DEL

- Vi lover sunnhet til folket, sier Andreas Nilsen og samarbeidspartneren i Five a Day, Dick Chiang, til Nordlys.

- Vi åpnet butikken i dag, og det har gått over all forventning. Det har vært en kjempesuksess, og vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger, fortsetter Nilsen.

Sunnere alternativer

Nilsen forteller at målet til butikken er å øke fokuset på sunt kosthold.

- Vi ser jo at flere og flere har fått et økt fokus på kosthold og sunnhet i dagens samfunn. Vårt konsept kunne ha vært «sunnhet til folket». Det er altså en sunnhetsbar, med fokus på sunne matvarer der vi kan tilby våre kunder friske, og næringsfulle alternativer som ferskpresset smoothies, salater og sunne brødvarer.

Sunnhetsbølgen

Nilsen har allerede nå fått tilbud om å etablere samme konsept på flere sentre i Tromsø.

- Det har vært en stor juice- og smoothiebølge i USA og mange steder i Europa. Da syntes jeg at det var på tide å innføre samme konsept her i Tromsø. Det viste seg å være en suksess, og jeg har allerede nå fått tilbud fra flere sentre som ønsker at jeg etablerer butikk hos dem, forteller han.

Hva som skjer i fremtiden er avhengig av driften og tilbakemeldingene i denne butikken.

- Vi tester ut konseptet på Jekta først, og ser at vi har fått gode tilbakemeldinger. Jeg ser ikke bort ifra at vi kan etablere flere butikker. Vi må bli kretsmestre først, før vi går inn for å bli norgesmestre, avslutter Nilsen.

Artikkeltags