Varanger Vilt i årets norske måltid

De har de beste råvarene og det beste produktet i Norge 2008: F.v. Helge Myrseth, Seashell AS, Bodil Birkeland, Hitra Gårdsmat og Ken Albert Abrahamsen, Varanger Vilt AS.

De har de beste råvarene og det beste produktet i Norge 2008: F.v. Helge Myrseth, Seashell AS, Bodil Birkeland, Hitra Gårdsmat og Ken Albert Abrahamsen, Varanger Vilt AS.

Artikkelen er over 10 år gammel

Og hederlige omtaler i fleng!

DEL

Årets norske måltid er kåret og i kategorien "Årets råvare fra land" er det ytrefilet av rein fra Varanger Vilt AS som trakk det lengste strået.

”Perfekt kjøtt i smak, utseende og konsistens. Konsentrert smak av vidda”, lød juryens begrunnelse.

– Veldig mange av de 53 finaleproduktene pirrer min nysgjerrighet som kokk, og jeg vil gjerne ha kontakt med dem i fremtiden. Noen er gamle bekjente, noen håper jeg skal bli nye forelskelser, sier jurymedlem Bent Stiansen, som gjerne hadde delt ut priser til flere.

Hederlig omtale fikk følgende nordnorske produkter:

Halvors Tradisjonsfisk AS, Gryteklar tørrfisk, Troms

Tromspotet as, Midnattsolpotet, Gulløye fra Nord-Norge, Troms

Bomstad Gård, Piggtind Blåmuggost, Troms

Artikkeltags