Svane brakk beinet til Erlend Elias sin hund

Hunden til Erlend Elias ble hardt skadet etter å ha blitt angrepet av en svane. Stylisten fra Tysfjord kaller det hele et mareritt.

Hunden til Erlend Elias ble hardt skadet etter å ha blitt angrepet av en svane. Stylisten fra Tysfjord kaller det hele et mareritt. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

– Svanen var som en krokodille!

DEL

Erlend Elias Bragstad fraTysfjord er en av Norges mest kjente stylister, men opplevde marerittet da hunden hans endte opp med 16 bolter i foten etter å ha blitt angrepet av en svane ved Smestaddammen i Oslo, skriver NRK Østlandssendingen.

– Plutselig ser vi noe hvitt som kommer mot oss i 100 kilometer i timen. Svanen var som en krokodille. Når den kom opp på land begynte den å slå valpen min på 850 gram med vingen, forteller Erlend til NRK Østlandssendingen.

Slo med vingen

Han var sammen med en venninne på tur ved dammen. Valpen heter Raptus og er en ni uker gammel Yorkshire terrier. De satt på en benk ved dammen da hunden ble angrepet.

Svanen slo til hunden gang på gang med vingen. Erlend løp mot den og forsøkte å få den bort. Svanen hveste og bet etter han, og var svært aggressiv.

Verste mareritt

Da Erlend endelig fikk jaget svanen, lå valpen der som en liten bylt.

– Dette var mitt verste mareritt, sier han til NRK.

Hunden ble operert og fikk satt inn 16 bolter i foten. Nå etterlyser stylisten et skilt som advarer mot aggressive svaner.

Artikkeltags