Slik ser det ut like ved badeplassen i Ornesvika

Disse bildene har Mari Helen tatt ved Ornesvika og like før Veteranplassen. Her ligger det dumpet alt fra keyboard t il ovner, klær, verktøy og tepper.

Disse bildene har Mari Helen tatt ved Ornesvika og like før Veteranplassen. Her ligger det dumpet alt fra keyboard t il ovner, klær, verktøy og tepper. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

En eller flere personer har dumpet det som ser ut som et halvt flyttelass like ved badeplassen i Ornesvika i Narvik, skriver Fremover.

SE BILDESERIE AV FORSØPLINGEN

Mange reagerer

Malin Helen Heimlund pleier å gå tur med hunden i området, og oppdaget søppelhaugen lørdag. Hun vet ikke når forsøplingen har skjedd, men det har i alle fall skjedd før fredag.

Hun la ut flere bilder av forsøplingen på sin Facebook-siden, og den er nå delt av flere. Reaksjonene er også sterke, og mange reagerer veldig på at noen finner på å dumpe avfallet sitt midt i et populært turområde. Mange håper politiet tar seg en tur for å forsøke å finne ut hvem som har dumpet avfallet.

Seks minutter til Djupvik

Malin Helen reagerer også sterkt på at noen er så frekk at de slenger fra seg søppel i naturen.

- Dette ligger ganske synlig, og her er alt fra kasseroller, hvitevarer, mye elektronikk sånn som play station, et keyboard og en støvsuger. Det er masse klær, tepper og det ser ikke bra ut, forteller hun.

Malin Helen forteller også at det ligger en del møbler dumpet like ved, i tillegg til en komfyr og andre ting som ligger henslengt i skogen like ved Veteranplassen.

Forbannet

- Dette gjør meg rimelig forbannet. Det er så totalt unødvendig. Det er seks minutter å kjøre til Djupvik. Elektronikken leverer man jo også gratis på for eksempel Elkjøp. Det må jo ha tatt lengre tid å planlegge den ulovlige dumpingen, enn å levert det på Djupvik, påpeker hun.

Og legger til:

- Dette ødelegger for oss som er ute på tur. Ornesvika er vårt turområde, og der vi lufter hunden. I verste fall kan dyr bli skadet av avfallet, påpeker hun.

Hun forstår ikke at noen kan få seg til å forsøple naturen på denne måten.

- Mye av tingene hadde sikkert en av bruktbutikkene tatt imot. Da var det ikke mye de måtte betale for å bli kvitt. Dette ser ut som siste rest av et flyttelass som er dumpet her. Hyllene kunne jeg for eksempel tenkt meg å kjøpt, men nå er de ødelagt, sukker Malin Helen Heimlund.

Artikkeltags