Gå til sidens hovedinnhold

Så Elnas skadde bil i avisa - meldte seg og kom på kaffe

Artikkelen er over 6 år gammel

- Alt er betalt, og alt er i orden!

For to uker siden skrev Nordlys.no om Elna som gjerne ville møte personen som hadde bulket bilen hennes mens hun var inne på butikken og handlet.

Les saken her!

Elna sendte inn en melding til Nordlys`leserspalte Kort Sagt og forklarte at hun gjerne ville møte den som bulket bilen. Nå har "gjerningsmannen" meldt seg.

Uhell

Hun forklarer at kvinnen som hadde rygget på bilen, var på leting etter noe å skrive på for å gi beskjed til Elna, men at hun var for sent ute.

- Hun rygget på bilen med et uhell. Hun skulle skrive ned navn og nummer og legge på frontruta, for å ordne opp i alt, men hadde ikke noe å skrive på. Hun gikk inn på Prix for å få tak i papir, men da hun kom ut hadde Elna allerede dratt, sier Elna til Nordlys.

Kvinnen, som var på gjennomreise da det skjedde, hadde måtte se seg nødt til å dra videre uten å få tak i eieren av bilen. Da hun plutselig så bilen i avisa senere, meldte hun seg med en gang.

Oppklart

Elna forklarer på telefonen til Nordlys at saken nå er ute av verden.

- Hun sa det var koselig å prate med meg i det hun gikk. Hun har betalt og alt er i orden. Det var greit å få det oppklart, men uansett om ingen meldte seg, så må man ta ting som det kommer. Man har da større bekymringer enn penger.

Kommentarer til denne saken