Gå til sidens hovedinnhold

Ronja og Rudi har Norges vakreste hjem

Artikkelen er over 6 år gammel

Var et dystert SS-kvarter under krigen. Se bilder og film her.

Ronja Worum (28) og Rudi Thomassen (33) fra Tromsø gikk helt til topps i konkurransen Norges vakreste hjem 2014, som arrangeres av interiørmagasinet BoligPluss og God Morgen Norge på TV 2.

Huset deres fra 1938 ble okkupert under krigen og var et dystert SS-kvarter. Siden da har det gjennomgått en forvandling til et hus som i dag er et moderne funkishus med et nordisk preg over seg.

– Ronja har gjort kule valg som passer både huset og familiens skandinaviske stil. Hun har skapt et svært personlig og vakkert hjem som andre kan la seg inspirere av, sier juryleder og sjefredaktør i BoligPluss, Birthe Midtun.

Worum og Thomassen vinner et gavekort på 40 000 kroner fra Fargerike og et reisegavekort på 25 000 kroner fra Ving.

- Veldig gøy

- Det var veldig gøy å få litt anerkjennelse på noe man har brukt masse tid på, og noe man synes er veldig gøy. Det er gøy da at andre også liker det, sier Worum på telefon til Nordlys.

Vinnerne av konkurransen ble offentliggjort fredag morgen, og når Nordlys snakker med Worum har hun nettopp vært på God Morgen Norge på TV2.

- Det var litt nervepirrende å være på direktesendt TV, medgir hun.

Ikke ferdig med oppussingen

Worum og familien flyttet inn i sitt hjem i Tromsø i desember 2011. Siden da har de jobbet med å pusse opp og gjøre hjemmet slik de vil ha det.

- Vi har jo egentlig pusset opp siden vi flyttet inn, ler Worum.

Men nå har dere Norges vakreste hjem. Nå er dere vel ferdig?

- Nei, nei nei. Vi har en gammel garasje som vi skal gjøre om til et soverom og bad. Men det blir ikke i år da, forteller hun.

På andre plass i konkurransen kom Pia (36) og Yngvar (36) Håkonsen med sitt hus i Kristiansand og tredje plass gikk til Kine Vinje (30) og Tom Richard Andersen (32) med sitt hus i Tønsberg.

Kommentarer til denne saken