Politiet leter etter Stein Håvard (45). Var nabo med den drepte på Kvaløysletta

Artikkelen er over 4 år gammel

– Forsvinninga er ikke knyttet direkte opp mot drapet, sier politiet.

DEL

Troms politidistrikt ønsker informasjon angående savnet person Stein Håvard Larsen (45) bosatt på Kvaløysletta i Tromsø kommune.

Stein Håvard Larsen ble ifølge politiet sist sett på apoteket på Kvaløysletta den 6. september i år. Det er ikke registrert noen aktivitet fra ham etter denne dato, ifølge Troms politidistrikt.

– Familien er bekymret for hva som kan ha skjedd, og har meldt han savnet til politiet. Han er cirka 175 centimeter høy, og snakker nordnorsk dialekt, ifølge politiet.

Ikke mistenkt

Savnede bor i ei leilighet i samme kommunale bygg som avdøde Hermod Magne Steinsund som ble funnet drept 23. september.

Ifølge politiet politiet er samtlige naboer rutinemessig avhørt, men vedkommede har altså ikke gitt lyd fra seg.

– Savnede kan, som andre naboer og vitner, ha viktige vitneopplysninger i drapsaken. Det er bekymringsfullt at verken familien eller politiet har hørt noe fra savnede. Det understrekes at han ikke er mistenkt i drapsaken, ifølge politiinspektør Einar Sparboe Lysnes ved Troms politidistrikt.

LES OGSÅ: – Avdøde har synlige skader.

PÅGREPET: Drapssiktet samtykker til fengsling

Observasjon

Sparboe Lysnes sier at politiet har ingen grunn til å knytte forsvinninga sammen med drapet, men det er likevel interessant å komme i kontakt med Stein Håvard Larsen.

– Han ble som sagt sist observert 6. september, mange dager før drapet, men vi vet jo ikke om han har oppholdt seg på bopel i dagene etter observasjonen, sier Lysnes til Nordlys.

Politiet undersøker nå om det finnes elektroniske spor etter den savnede, men står sålangt uten noen ledetråder.

– Vi håper at det finnes personer der ute som kan hjelpe oss videre, sier Lysnes.

LES: Ingen naboer kjente til siktede.

Politiet ønsker å komme i kontakt med savnede eller personer som kan ha opplysninger om ham. Alle henvendelser rettes til Troms politidistrikt på telefon 77698500.

Nordlys oppdaterer.

Artikkeltags