Væpnet ransforsøk av butikk i Bodø: - En person skal ha truet betjeningen med pistol

DEL

(Avisa Nordland) Torsdag kveld rykket politiet ut til Joker i Parkveien i Bodø.

Politiets innsatsleder på stedet ønsket torsdag kveld ikke å gi noen kommentarer om årsaken til utrykningen, og henviste til politiets operasjonssentral. AN forsøkte gjentatte ganger å komme i kontakt med operasjonssentralen, uten å få svar.

I 23.50-tiden torsdag kveld tvitrer politiet at butikken har blitt utsatt for et ran.

– Politiet rykket ut kl. 21.42 etter en melding om ran på Joker. En person tildekket med hette og maske skal ha truet betjeningen med en pistol, melder politiet.

Leter etter gjerningsperson

Ingen personer kom til skade.

– Gjerningspersonen fikk ikke med seg noe av verdi, opplyser politiet.

Politiet foretar undersøkelser på åstedet og gjennomfører avhør av de ansatte. Politiet leter også etter gjerningspersonen.

– Gjerningspersonen var iført en mørk, mulig grønn hettegenser, grå trang joggebukse og mørke hansker. Skal være i tenårene/ begynnelsen av 20 årene. Hvis noen har tips i saken, ring 02800.

Vil ikke kommentere

Eier av butikken, Iramghan Allahi Malik sier til AN at han befinner seg i Oslo.

– Jeg ønsker ikke kommentere situasjonen på et nåværende tidspunkt, sier Malik, like før klokken 23.

Klokken 06.00 fredag morgen opplyser operasjonsleder Kenneth Magnussen hos politiet i Nordland at ingen personer er pågrepet.

– Vi jobber videre med etterforskningssporet. Hvis noen har sett noe i det aktuelle tidsrommet, ber vi dem ta kontakt med politiet.

– Har dere fått inn tips i saken så langt?

– Det kan jeg pr. nå ikke kommentere.

Magnussen opplyser at vedkommende som var på jobb da butikken ble forsøkt ranet, ble ivaretatt etter hendelsen av andre kolleger.

Artikkeltags