For å legge til rette for en problemfri shopping har Jekta kunnet skilte med barneparkering på JJs lekeland. Nå kan du også sette fra deg mannen din hos Bjørn-Åge Berglund.

– Her har vi en slags wall of fame slik at mannfolk kan komme inn her og titte litt imens kvinnfolka går og shopper litt, forteller innehaver Bjørn-Åge Berglund.

Her kan han blant annet vise fram Manchester Uniteds Wayne Rooneys signerte fotballsko og Chelsea-keeper Petr Cechs keeperhansker. For dem som liker en annen nyanse rødt bedre har de også Steven Gerrards fotballsko og signert drakt fra samme mann på veggen.

– Vi ønsker at dette skal være mer enn bare en butikk, men at vi har interessante ting som fans kan komme og se på, sier han.

Berglund er sammen med sin utkårede Stine med samme etternavn og Gøran Henriksen de som nå satser på salg av supportereffekter. Dette gjør de med flere års erfaring i bagasjen.

– Vi har solgt gaveartikler på stand i flere år og ser at det er et marked for dette her oppe. Det er nå fire slike butikker i Oslo, så vi har stor tro på at fotballfrelste nordlendinger skal ønske tilbudet vårt velkommen, sier han videre.

Det er de største lagene som først kommer i salg hos Fotballting.

– Vi satser primært på de store engelske lagene i starten, så kan vi fylle på med andre lag etter hvert, forteller Bergland, som kan avsløre hvilket lag som er mest populært en uke før seriestart.

– Vi selger mye Manchester United, men Liverpool er hittil mest populær, sier han avslutningsvis.