Nordnorsk mann narko-tatt i Thailand

Artikkelen er over 11 år gammel

Profilert 44-åring pågrepet på Pattaya.

DEL

En profilert forretningsmann fra Nord-Norge ble klokken 03.00 natt til tirsdag arrestert i kystbyen Pattaya i Thailand. Byen er en av de mest kjente turistdestinasjonene i landet.

Den arresterte 44-åringen har tidligere blitt profilert i både lokale medier og rikspressen hjemme i Norge.

Ifølge lokalt politi skal mannen fra Nord-Norge ha agert unormalt, snakket med ukjente på gaten, vært svært ustø på beina, og tydelig ha vært påvirket av narkotika.

Politiet pågrep og ransaket 44-åringen på åpen gate. I samme gate skal han forut for pågripelsen blant annet ha vist frem det sentralstimulerende narkotikumet metamfetamin for forbipasserende, som deretter varslet politiet, melder lokale medier.

Ifølge samme avis la nordmannen på sprang da politiet kom, og prøvde å motsette seg pågripelse. Han ble imidlertid raskt innhentet og brakt inn til den lokale politistasjonen for avhør.

I avhør skal han blant annet ha innrømmet at narkotikaen politiet fant i bukselommene hans tilhørte han, og forklarte at han hadde kjøpt stoffet fra en lokal selger.

Den profilerte 44-åringen er blitt siktet for oppbevaring av narkotika og thailandsk politi har varslet videre etterforskning av saken.

Artikkeltags