Gå til sidens hovedinnhold

Nobina på glatta i «Nobina-bakken» - uten kjettinger

Artikkelen er over 7 år gammel

Politiet: - Advarer mot svært glatte veier i Tromsø.

Like før klokken 2200 lørdag kveld fikk en Nobina-buss problemer på glatt føre i Kongsbakken.

Bussen var på vei oppover den etter hvert beryktede bakken, som på folkemunne for lengst har blitt døpt "Nobina-bakken" grunnet mange lignende hendelser, da den måtte stoppe for en annen buss som var før den.

Til Nordlys opplyser bussjåføren, som ønsker å være anonym, at da han måtte stanse begynte bussen å skil bakover. Basert på sporene har bussen skildd rundt 30-40 meter før den til slutt stanset med en smell i i et trafikkskilt ved starten på Parkgata.

Bussen så ut til å ha pådratt seg mindre materielle skader i kollisjonen med trafikkskiltet, som også var skadet. Etter det Nordlys' journalist kunne observere var ikke bussen utstyrt med kjettinger da uhellet skjedde.

Det var passasjerer ombord på bussen da den skled bakover, men ingen av disse skal ha kommet til skade.

Bussjåføren opplyser til Nordlys at han har bestilt bilberging. Bussen står ikke slik at den er til fare for trafikken.

Det er svært glatt på veiene i Tromsø lørdag kveld. Tidligere på kvelden gikk politiet ut med en advarsel til publikum om å kjøre forsiktig da det var svært glatt på veien i Tromsø og omegn.

Til Nordlys opplyser operasjonsleder Jøran Bugge ved Troms politidistrikt at de nå har en patrulje på stedet som snakker med bussjåføren. Man har foreløpig ikke bestemt seg for om man skal anmelde uhellet etter som bussen ikke hadde på seg kjettinger.

LES MER: Politiet advarer mot glatte veier i Tromsø

Kommentarer til denne saken