Gå til sidens hovedinnhold

Monsen klar for ny TV-ekspedisjon

Artikkelen er over 15 år gammel

Det viktigste er at du har det moro, så kommer resten av seg sjøl. Lars Monsen gir samboer Nina Skramstad de siste formaninger før start på Finnmarksløpet. Snart får vi se Monsen på TV-skjermene igjen.

Lader opp som hjelper for samboeren i Finnmarksløpet

Nina Skramstad debuterer i Finnmarksløpet og mottar tips og gode råd fra en erfaren eventyrer og ekspedisjonsleder, men like uerfaren konkurransekjører som seg selv.

Planlegger ny ekspedisjon

– Konkurranseaspektet er forskjellig fra ekspedisjonslivet. I hundeløp er jeg en fersking, sier Monsen som debuterte med en plassering midt på treet i Femundsløpet tidligere i år.

Nå er erventyreren tilbake i Finnmark, men denne gangen skal han suse over vidda i bil som samboer Nina Skramstads handler og hjelpemann.

Det er ikke lenge til han igjen kommer tilbake til Nord-Norge når han på nytt gir seg hen til ekspedisjonslivet for å lage en ny fjernssynsserie, hvor han tar NRK-seerene med på tur.

– Planen er å lage åtte programmer, og turen går på Nordkalotten i Sverige, Finland og Norge. Jeg skal gå dit fiskestanga peker eller hundespannet fører meg, sier Monsen.

Les mer i papirutgaven mandag