Mick Jagger hjalp Lene Marlin ut av den vonde tiden

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Etter at det i flere måneder har vært stille rundt tromsøartisten Lene Marlin, postet hun en melding på Facebook søndag kveld. Der forteller hun åpenhjertig at det siste året har vært vanskelig.

"Jeg skal være ærlig å si at dette året har virkelig ikke vært greit! Og deler av fjoråret var preget av store kontraster. Man gjør seg mange tanker og ser på livet litt annerledes enn det man gjorde før. Heldigvis er det godt at tiden går. Det hjelper!" skriver hun.

Mistet to nære venner

I januar i år mistet Lene Marlin en av sine nærmeste venninner; Anbjørg Sætre Håtun. Samme måned døde Lene Marlins manager og nære venn Per Eirik Johansen.

Siden har ikke Lene Marlin kommunisert med sine venner og fans på den åpen Facebook-siden hennes.

"Har ikke klart å skrive noe i det siste. Hverken låter eller her. Men jeg har tenkt at når jeg først skulle skrive noe her igjen så skulle det være noe preget av mer glede enn sorg." skriver Lene Marlin.

Møtte Mick Jagger

Gleden artisten vil fortelle om, opplevde hun tidligere denne uka. På Stones-konsert.

"Jeg var så heldig å være på Stones konsert i Oslo på mandag. Og etterpå, mens jeg står og snakker med en jeg kjenner som jobber med bandet, så er han plutselig der rett foran meg, Mick Jagger." forteller Lene Marlin. Lenes kamerat forteller Jagger at damen foran han har en låt som heter Sitting Down Here. Da smiler Jagger bredt. "I know that one!"

"Kanskje var det reelt, kanskje var det høflighet. Men fy faen! Det å tenke at denne legenden av en mann vet noe om musikken min; helt herlig! Så den tar jeg, høflighet eller ikke." skriver Marlin.

Lang samtale

Etterpå ble hun sittende alene med Jagger i en lang samtale.

"For en fyr! Jeg er full av beundring!" skriver Lene Marlin innlegget med.

Får hjelp av musikk

Lene Marlin forteller at hun har hørt på mye forskjellig musikk i det siste. Hun opplever at musikk hjelper henne i alle sammenhenger.

" Når man trenger trøst, når man trenger å gråte, når man trenger å smile og le og bare kose seg! Og nå, når det nærmer seg juni og snart halvparten av dette året har passert så kjenner jeg på takknemligheten og gleden! Det finnes mange jævlige øyeblikk. Så takk og lov for de gode!" avslutter Lene Marlin innlegget med.

Artikkeltags