MC kolliderte med bil

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Motorsykkel mot bil på Strandveien i Tromsø i går kveld.

DEL

Like før klokken 20.30 tirsdag kveld fikk politiet melding om en trafikkulykke på Strandvegen i Tromsø. Det skal være en motorsykkel og en bil som har kollidert, bekrefter operasjonsleder i Troms politidistrikt Trond Amundsen.

- Ulykken er av det alvorlige slaget, sier Amundsen.

- Ulykkesgruppa til Statens Vegvesen er kalt inn, og det er vanlig prosedyre ved dødsulykker og alvorlige ulykker, fortsetter han.

Ifølge vitner Nordlys har snakket med skal motorsykkelen ha foretatt en forbikjøring i retning sørover på Strandvegen da den har kollidert med en møtende personbil som var i ferd med å krysse vegen opp mot Jens Olsens gate.

I følge vitnet skal motorsykkelen ha holdt "ei vanvittig fart".

Svært alvorlig

Ifølge øyenvitner skal det ligge rester av motorsykkelen spredt rundt på området, noe som vitner om et hardt sammenstøt.

Tre ambulanser, tre politibiler og to brannbiler var på ulykkesstedet, og et stort område rundt ulykkesstedet ble stengt for trafikk. Også fotgjengere ble kommandert bort.

Politiets innsatsleder, Fred Jøran Johansen, bekrefter til Nordlys at fører av motorsykkelen er alvorlig skadd. Han bekrefter at det ble gjort livreddende arbeid på motorsyklisten på stedet før personen ble fraktet med ambulanse til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

Det var flere vitner til den alvorlige ulykken. Både bilister og fotgjengere. Og politiet gjorde avhør av flere for å danne seg et så riktig bilde som mulig av ulykken.

Strandveien er nå stengt inntil videre, og ifølge Amundsen vil den forbli stengt lenge.

Informasjonsvakta på UNN, Jan Fredrik Frantzen, opplyser til Nordlys klokken 21.45 at mannen er kommet inn til sykehuset og er kritisk skadd.

Tips Oss
TLF 77610500 SMS/MMS 2470 kode NORDLYS Epost tips@nordlys.no Send video

Artikkeltags