Målselv blir nisseland

Artikkelen er over 12 år gammel

Myrefjell i Målselv blir til «Blåfjell». En svær blånissepark til 50-60 millioner kroner skal bygges i samarbeid med NRK, og bli en del av et gedigent hytteområde og alpinsenter.

DEL

– Vi vet at dette er genialt. Magefølelsen sier at dette er riktig å satse på - særlig når vi fikk med NRK, sier styreleder Even Hegbom i Målselv Utvikling AS.

Sammen med ordfører Viggo Fossum i Målselv kommune og markedssjef Ann-Kristin Holen i NRK Aktivum kunne Hegbom onsdag fortelle om de storstilte nyhetene og det glade nissebudskap. En opplevelsespark basert på blånissene som vi kjenner fra TV-seriene som har gått før jul. En park med ordentlig «blåværshule» sprengt ut i fjellet, og med tablåer fra Blåfjell inni. Blånisseparken blir en del av den planlagte Målselv Fjellandsby med alpinanlegg, hotell og med plass til tusen hytter.

– Vi snakker totalt om investeringer på 3-4 milliarder kroner i løpet av 10-15 år, og jeg er overbevist om at dette blir en suksess. Målselv blir Norges svar på Alaska, sier Even Hegbom.

LES MER I PAPIRUTGAVEN!

Artikkeltags