Gå til sidens hovedinnhold

Lurt av sminke-kalender - får støtte av fakkeltog

Artikkelen er over 8 år gammel

Over 1800 påmeldte til ironisk fakkeltog i Tromsø.

Sosiale medier er fullt av både alvor og skjemt. Denne historien handler om det siste.

Tidligere i dag kunne VG videreformidle historien om Kathrine (17) som etter å ha fått en dyr kosmetikkalender føler seg skuffet over innholdet.

Etter at hun hadde åpnet alle lukene i kalenderen, riktignok kanskje litt tidligere enn det som er vanlig, viste det seg nemlig at det bare var parfymeprøver og gavekort i kalenderen til den svimlende summen av 300,-. Som om det ikke var nok, var til og med luke 5 og 15 tom.

- Ødelagt

Mamma Gro Ilebakke var tidlig ute og uttrykte det nok alle følte da de leste om Kathrines opplevelse:

- Adventstiden er ødelagt, sier nemlig mamma Gro til VG.

- Viktig å tenke på dem som har det verst

Artikkelen trigget satiregenet til Lars Nordmo (37), kjent humorist og revyskuespiller fra Tromsø. Nordmo er blant annet kjent fra TV-programmet "5080 Nyhetskanalen, og publiserte tidligere i dag historien på sin Facebook-profil. Reaksjonene lot ikke vente på seg.

- Det er noe med juletiden. Man lar seg bevege litt ekstra når man leser slike historier, sier Nordmo til Nordlys, med et stort glimt i øyet.

Han forteller videre at det ikke tok lang tid før man bestemte seg for å gjøre noe. Det ble nemlig opprettet et arrangement til støtte for mora til Kathrine, som har fått ødelagt adventstiden.

Masse reaksjoner

Arrangementet Fakkeltog til støtte for mora til Kathrine som har fått ødelagt adventen ble opprettet for en knapp time siden, og reaksjonene lot ikke vente på seg. Allerede har 1800 sagt seg villig til å møte opp ved kjøpesenteret Jekta i Tromsø for å vise sin støtte med de ulykkelige.

- Nå viser vi omsorg i denne vanskelige tiden. Det er viktig å tenke på slikt i julestriden også, tenke på dem som har det verst, fleiper Nordmo, som oppfordrer alle som kan til å stille opp og vise sin støtte.

Torsdag ettermiddag ble Facebook-gruppen slettet.