Leter etter Thomas

SAVNET: Politiet ber om tips fra folk som vet noe om den savnede Thomas Woll Nicolaysen (21).

SAVNET: Politiet ber om tips fra folk som vet noe om den savnede Thomas Woll Nicolaysen (21). Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Politiet iverksetter nå leting etter den savnede Thomas Woll Nicolaysen (21), sist sett i Tromsø sentrum natt til søndag.

DEL

Tromsø politistasjon gikk tirsdag kveld ut med en etterlysning av 21-åringen som har vært savnet siden tidlig søndag morgen, 27. februar.

Politiet har fått inn tips fra vitner som rundt kvart på seks så en person til fots passere Rema på vei sørover langs Strandveien.

– Vi vet ikke sikkert om dette var den savnede, men beskrivelsen kan tyde på at det var han, opplyser polioverbetjent Hans Martin Moen.

Brukte mobilen

– Vi vet at han kort etter brukte mobiltelefonen sin i området ved Sydspissen, men ikke nøyaktig hvor han da befant seg. Derfor er vi interessert i tips fra personer som kan ha sett savnede i området ved Telegrafbukta, museet, Folkeparken eller Sorgenfri i det aktuelle tidsrommet. Vi ber også folk som måtte ha vært på vei nordover langs Strandveien tidig søndag morgen om å melde fra hvis de har møtt en person som kan ha vært savnede.

Politiet har bedt om hjelp fra mannskaper i Røde Kors og Norsk Folkehjelp til å lete etter Thomas Woll Nicolaysen. Leteaksjonen blir i første omgang gjennomført på Sør-Tromsøya. Politiet ber også beboere i området om å sjekke garasjer og andre uthus hvor Nicolaysen kan ha søkt ly i det dårlige været tidlig søndag morgen.

Sett ved Rødbanken

Den savnede Thomas Woll Nicolaysen bor i Tromsø. Han har slank kroppsbygning og blå øyne, mørkt blondt og kort hår.

Siste sikre observasjon av den savnede er ved Rødbanken, Sparebanken Nord-Norge, etter at han dro til sentrum med drosje mellom 05.15 og 06.00 søndag morgen.

Han var trolig iført sort t-skjorte, hvit kortarmet skjorte, sort ullfrakk og blå dongeribukse.

Høy prioritet

– Saken har høy prioritet hos oss. Vi vet ikke hva som har skjedd, sier Moen.

Personer som har observert den savnede bes ta kontakt med Tromsø politistasjon på telefon 776 98500.

Artikkeltags