Gå til sidens hovedinnhold

Kommenterer ikke Gent-rykter

Artikkelen er over 13 år gammel

Men Årst har registrert ryktene i belgisk media. DEBATT: BILDER:

Ole Martin Årst (32) linkes til Gent i belgisk media. Men vil selv ikke kommentere om han har blitt kontaktet av kluben han spilte for i 1999/2000.

– Jeg har registrert det som står i belgisk presse, det har jeg. Men jeg ser ikke noe poeng i å kommentere om jeg har blitt kontaktet av Gent eller ikke, sier TIL-kapteinen til Nordlys.

Han ble hentet til Gent fra Anderlecht av Trond Sollied sommeren 1999. Han banket inn 31 ligamål og ble toppscorer i Belgia på sin ene sesong i Gent.

Sollied som trener

Nå skriver den belgiske avisen Het Laaste Nieuws at Årst igjen kan være aktuell for Gent, som nylig skrev kontrakt med nettopp Trond Sollied. Ranværingen gikk i vår sparken i Olympiacos i Hellas.

– Dette er vanskelig for meg å si noe om. Jeg har ikke noe å ta stilling til, sier Årst, som flere ganger har trukket fram Sollied som den beste treneren han har hatt som fotballspiller.

– Men hva hvis det kommer et tilbud?Du har jo tidligere i år ikke helt avvist tanken på å avslutte karrieren i utlandet.

– Mitt fokus er i TIL. Så jeg har ikke tenkt så langt, sier Årst, som i vinter var aktuell for Everton rett før overgangsvinduet stengte.

Da diskuterte Årst en mulig overgang med TIL – og med familien.

Har hørt rykter

Sportslig adm . leder Morten Kræmer i TIL har ikke fått noen formell henvendelse fra Gent på Årst.

– Vi har ikke snakket med verken Gent eller agent, humrer Kræmer – med innrømmer:

– Vi har hørt rykter via-via, men ingen ting fra klubben.

– Hva hvis Gent tar kontakt?

– Det får vi ta hvis det komme – ikke minst med Ole Martin sjøl. Hvis det er et ønske fra ham om å flytte på seg, må vi behandle det. Trond Sollied vet jo hva han står for, og Ole Martin har jo hatt suksess i denne klubben tidligere.

Gent-manager Michel Louwagie vil ikke bekrefte hvorvidt klubben ønsker å få Årst tilbake til Belgia overfor den belgiske avisen Het Nieswblat.