Jo og Ruben ute av TIL-troppen

Artikkelen er over 12 år gammel

De startet begge åpningskampen i Molde. Mot Sandefjord er ikke Jo Nymo Matland (19) og Ruben Yttergård Jenssen (17) en gang med i 16-mannstroppen. Men keeper Kenny Stamatopoulos får i det minste sitte på benken.

DEL

Ankeutvalget i NFF vil ikke behandle noe som helst før mandag, og det betyr at Stamatopoulos slipper å sone i Sandefjord.

- Ingen dramatikk

Men mens Gutan kjemper om årets tre første poeng, sitter ungguttene Nymo Matland og Yttergård Jenssen hjemme i Tromsø.

- Det er ingen dramatikk i det. Neste helg kan de være aktuelle igjen. Vi har tatt ut den troppen vi har mest tro på i akkurat denne kampen, sier assistent-trener Agnar Christensen.

Har startet

Nymo Matland har startet begge de to første seriekampene. Yttergård Jenssen ble vraket etter tapet i Molde. Trener Ivar Morten Normark fikk mye ros for å ha gitt dem mye spilletid. Men etter to strake tap i seriestarten, er begge de to stortalentene plutselig helt på sidelinja.

De som ellers ikke blir med til Sandefjord er Ole Andreas Nilsen (skadet), Rune Berger (skadet) og Tomasz Stolpa. Christian Steen ble operert fredag og er ute i noen uker til.

- Vi møter et lag med mange centimter. Vi trenger til power i Sandefjord, sier Christensen.

Lagoppstillingen:

TILs sannsynlige lag (4-3-3): Borch - Hafstad, Kibebe, Pedersen, Szekeres - Christensen, Reginiussen, Bernier - Talebinejad, Årst og Ademolu. På benken: Stamatopoulos (hvis han ikke må sone). Yndestad, J. Johansen, Walltin og Strand.

Er du enig i laguttaket? Si din mening her!

Artikkeltags