- Jeg tjener mye mer enn foreldrene mine

STOR BLOGGER: Therese Charlotte Margrethe Nielsen (18) tjener rått på hennes egen blogg.

STOR BLOGGER: Therese Charlotte Margrethe Nielsen (18) tjener rått på hennes egen blogg. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

...men likevel blir rosabloggeren TCMN (18) litt lei av "jobben".

DEL

Det sier tromsøjenta Therese Charlotte Margrethe Nielsen til Nordlys. Kjendisbloggeren, som er kjent fra bloggen tcmn.blogg.no, har i likhet med harstadjenta Sophie Elise Isachsen i lang tid figurert blant de øveste på lista over de mest leste bloggerne her i landet. Selv om hun nylig fylte 18 år, har hun i lang tid håvet inn lønninger som neppe kan sammenlignes med en gjennomsnittlig norsk lønn. Nielsen fortelle at hun tjener inn en god del penger på det hun beskriver som en seriøs jobb.

LES OGSÅ: Blogger-Sophie (17) tjener over 60.000 kroner i måneden

Tjener rått

Hver måned får de 20 øverste på blogg.no utbetalt honorar for plasseringer. Den mest leste bloggeren får 12.500 kroner i måneden for å ligge øverst på blogg.no, mens de to på andre- og tredjeplass får utbetalt 10.000 kroner. Men Therese Charlotte Margrethe Nielsen mener dette bare er en liten andel av inntektene.

- Ofte tjener jeg mer 60.000 kroner, men på en god måned kan det blir mye mer enn det, sier Nielsen, og legger til:

- Det varierer veldig ut i fra hvor mange annonser jeg har på bloggen og anmeldelser jeg skriver.

Tromsøjenta forteller at det er normalt å tjene flere titusen hver måned hvis man er en etablert og mye lest blogger. På hennes egen blogg skriver hun både om ny bil og leilighet. Nielsen avkrefter derimot ryktet som har florert på nettstedet twitter som hevder at hun har en skyhøy årslønn på 1,2 millioner kroner.

- Så mye er det ikke. Men jeg tjener mer enn foreldrene mine, avslører hun.

LES OGSÅ: Kjendisblogger (17) misbrukt i pornoreklame

Lei, men vil fortsette

18-åringen ligger for tiden på 2.plass på nettstedet blogg.no, men har i over ett år regjert øverst på lista hos det populære nettstedet. Til tross for at 18-åringen tjener enorme summer på bloggen, innrømmer Nielsen at hun noen ganger blir lei.

- Jeg har blogget i godt over tre år, og har mange ganger blitt veldig lei av det hele, sier hun.

- Men jeg har ikke når jeg kommer til å slutte og blogge.

SE BILDER AV TCMN: TROMSØBLOGGEREN TCMN

Flere sponsorer

I følge toppbloggeren kan hun innkassere mellom 3.000 - 6.000 kroner på ett annonsebasert innlegg på bloggen. Hun skriver blant annet hyppige innlegg for hovedsponsoren Nelly.com.

- Jeg får 15 prosent av det totale kjøpet til hver enkelt kunde som handler via innlegget jeg skriver om nettbutikken.

Therese Charlotte Margrethe Nielsen har tre faste sponsorer. I tillegg får hun hele tiden frie tilbud, og skriver mange anmeldelser på bloggen som enkle samarbeid. Hun mener det ligger stor verdi i å få anmeldelsene på internett.

- Det jeg skriver på bloggen er tilgjengelig hele tiden, i motsetning til magasiner som kanskje bare er ute i butikken ei ukes tid, poengterer rosabloggeren.

Artikkeltags