- Jeg telte 181 klatter med hundebæsj

DETTE ER HUNDEBÆSJ! Slik ser det ut i et av Tromsøs mest populære turområder på Sør-Tromsøya. Andreas Bremer telte 181 hundebæsj på en kort strekning.

DETTE ER HUNDEBÆSJ! Slik ser det ut i et av Tromsøs mest populære turområder på Sør-Tromsøya. Andreas Bremer telte 181 hundebæsj på en kort strekning. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

- Aldri sett noe lignende.

DEL

Mandag var Andreas Bremer ute og gikk tur med barnevogna. Turen gikk over gamle Tromsø radio mellom Fagerliveien og Bekkevollvegen på Sør-Tromsøya. På den få hundre meter lange gangstien møtte han et syn som han beskriver enklest sånn:

- Ufyselig.

For på det han beskriver som en 200-300 meter lang strekning telte han utrolige 181 klatter med hundebæsj - og det var bare de som var synlig fra veien.

- Ekstra godt synlig

- Området er helt nedbæsja og ser ikke ut. Det var virkelig utrivelig og i dag var det ekstra godt synlig. Jeg har aldri sett noe lignende.

Antallet hundebæsjer var faktisk så påfallende at han etter å ha gått en stund, snudde og begynte å telle alle hundebæsjene. Det stoppet på 181.

- Det er ille at man når hunden bæsjer bare går videre. Det burded vært svære dunker hvor man kunne hive posene, sier han.

Strekningen over de gamle radiomastene i Tromsø er svært populært både som turområde, men også som ren ferdelseåre til og fra Sør-Tromsøya og nordover til blant annet Sommerlyst skole, Elverhøy kirke og kirkegårdene oppe på øya.

- Mye folk

Selv hadde han barnet sitt i vogn, og hadde han ikke hatt det, ville han båret det på armene.

- Jeg ville aldri gått med barn der. Dette er jo en strekning hvor folk går til jobb, til skolen, og jeg møter stadig vekk folk der med barnevogn. Og det er ikke bare der det er sånn i Tromsø, sier Bremer, som håper hundeeierne skjerper seg.

Artikkeltags