Begge tromsøjentene har bodd flere år i utlendighet. Nærmere bestemt i London. Men selv en av verdens mest spennende metropoler, måtte se seg slått av Tromsø – hver jul.

– Vi kommer alltid hjem til jul. Det må vi bare, sier jentene.

Det vet de at det er mange andre tromsøværinger som også gjør. Og ingenting er så morsomt som å treffe venner og kjente i juleferien. Derfor inviterer de til stor romjulsfest på Peacock 1. juledag.

– Det er jo egentlig en familiedag, men det er sikkert mange som kan slippe litt fra om kvelden, sier Erdahl.

Spenstig arrangement

For kvelden er utestedet omdøpt til Mimresalongen. Med champagne mottakelse for de som ankommer tidlig.

– Vi legger opp til avslappet stemning med masse folk som vil møte venner og kjente, sier jentene.

Det er bare noen dager siden Anette kom til byen på juleferie. På få dager har de sydd sammen arrangementet.

– Anette jobber med pr. og arrangerer parties i utelivet, så hun har kontrollen på dette. Det blir kjempebra, sier Erdahl.

Ut med ambisjoner

For tiden bor Anette i Oslo og jobber i Lippi Promotion. I London jobbet hun blant annet med festivaler og som club-arrangør. Men det er sang og musikk som er hennes store lidenskap. Og det var det som var grunnen til at hun flyttet til London som 18-åring. For å synge. Nå har hun inngått samarbeid med produsent Truls Robin. Derfor har hun havnet i Oslo. Nina Erdahl driver Nostalgi ved Skansen Brukt og Antikk. Hun jobbet tidligere som modell i London – og drev butikk.

– Planen er å kle opp servitørene i Mimresalongen i second hand-klær, sier Erdahl entusiastisk.

Rune Lindbæk

Jentene har fått frie hender av Peacock til å gjøre hva de vil ut av kvelden. Rune Lindbæk skal være DJ. Det skal også DJ Ceri – begge profilerte tromsøfolk.

– Vi håper jo at dette skal bli et årlig arrangement. Det er trist om folk skal miste kontakt med venner og kjente som flytter fra byen, sier Erdahl, som håper at Mimresalongen skal bli det selvfølgelige sted å treffes i løpet av jula i årene framover.