Lørdag kveld er det duket for fest når Nordlys ønsker velkommen til Nordlys Awards, årets store prisutdelingsshow for Nord-Norge.

Kveldens konferansierer Isabella Marthinsen og Torstein Ivarsson Bjørklund var i går i full gang med forberedelsene til showet.

– Veldig spent

Bjørklund har litt erfaring som vert, blant annet fra fjorårets utdeling hvor han var konferansier, men for Marthinsen er dette helt nytt.

– Jeg har jo stått på en scene før, men aldri som konferansier, så nå kribler det litt ekstra i magen, sier Marthinsen, som synes det var veldig stas å bli spurt.

– Jeg har blitt spurt om å gjøre liknende ting tidligere, men konsekvent takket nei.

Men med et slikt arrangement i hjembyen, følte Isabella at det kanskje var på tide.

– Det at det avholdes i Tromsø var definitivt utslagsgivende for at jeg ble med på dette. Jeg er veldig spent. Åsså er jeg glad for at Torstein er med, siden han har gjort dette før, legger hun til.

– Jeg synes det er veldig stas å ha deg med åsså, skyter Bjørklund inn å smiler.

Til daglig er Marthinsen bosatt i Oslo, hvor hun forbereder comebacket som værrepresentør for «God morgen Norge» på TV2.

Litt å sette seg inn i

Marthinsen flyttet fra Tromsø da hun var 14, så det er ikke alle de nominerte hun er like godt kjent med.

– Jeg kom til Tromsø allerede på onsdag, slik at jeg hadde god tid til å forberede meg til dette. Det er jo noen av de nominerte jeg kjenner litt til, men ikke alle, så det blir spennende å sette seg inn i, sier hun.

Hele ti priser deles ut til alt fra nordnorske Hollywood-spirer, artister og idrettsstjerner til grasrotas hverdagshelter. I tillegg vil flere av Nord-Norges mest lovende band og artister underholde igjennom kvelden.