Gå til sidens hovedinnhold

Fanget jentegjengen et spøkelse på bildet?

Artikkelen er over 7 år gammel

Se og avgjør selv.

HARSTAD (Nordlys.no): Bildet er tatt av Sophie Elise Isachsen fra Harstad. Hun og en jentegjeng dro mandag ut på jakt etter det overnaturlige, og turen endte ved Trondenes kirke som er bygd på 1400-tallet.

Sophie Elise tok flere bilder med blits i området, men det var ikke før hun kom hjem at hun klarte å se «ansiktet» på bildet.

– Vi tok noen bilder utenfor kirkegården på Trondenes. Jeg brukte en ekstrablits for å få bedre lys, men etter hvert så ble jeg småredd og løp tilbake til bilen, forteller Isachsen.

En mann?

I bilen begynte hun å gå gjennom bildene hun hadde tatt, og kunne konstatere at de fleste hadde fanget opp en tåke eller røyk, som ikke vistes for det blotte øyet.

– Men det var ikke før jeg kom hjem og fikk åpnet bildene på datamaskinen, at jeg fanget opp "ansiktet" på det ene bildet, sier hun.

Men Isachsen vet ikke helt om hun skal tro at hun har fanget opp noe overnaturlig eller ei.

– Jeg er åpen for å tro på overnaturlige opplevelser. Det er litt av årsaken til at vi dro til Trondenes, men om ansiktet i bildet bare er tilfeldig, eller om det faktisk er "noe" der, vet jeg ikke, sier hun.

Isachsen sier at dersom hun skal tolke det overnaturlige i bildet, klarer hun å se en mann.

– Det viser en gammel mann ja, men om det er realistisk vet jeg jo ikke.

Overnaturlig?

Isachsen sier at hun bor i et gammelt hus i Harstad, og har hørt lyder i huset som hun antar kan være noe fra det hinsidige.

– Man gjør seg noen tanker når man hører lyder. Vi var nok bare på jakt etter en bekreftelse, eller avkreftelse, sier hun.

Hun ler av seg selv når Nordlys stiller spørsmål om hun ble oppriktig redd på kirkegården.

– Vi dro jo for å se om det var noe ekte, men jeg måtte nok løpe. Jeg var kanskje litt redd for hva vi kunne oppleve, men jeg har jo lyst til å bevise at det kanskje eksisterer noe overnaturlig, sier hun.

Kommentarer til denne saken