DVD-spiller eksploderte

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

Kari Larsen og barna Tora, Lars og Hanna opplevde sommermarerittet på Vollan fredag. DVD-spilleren kortsluttet i en eksplosiv brann mellom ungene i baksetet.

DEL

– Telebutikken på Nerstranda i Tromsø annonserte nylig med bærbar DVD-spiller til 700 kroner, og sist onsdag slo vi til og kjøpte to, forteller Kari Larsen.

Fredag ettermiddag la familien ut fra Tromsø på helgetur. Målet var campingvogna som står i Storfjord. De nyinnkjøpte DVD-spillerne var testet hjemme og fungerte oppskriftsmessig, og for å sikre at de ikke skulle gå tom for strøm var den ene koplet til bilens sigarettenner. Tora (7), Lars (9) og Hanna (11) storkoste seg i baksetet med de nyinnkjøpte DVD-spillerne.

– Vi stoppet på Vollan ved 19-tida for å handle. Da vi var ferdighandlet sprang ungene foran og satte seg på plass i baksetet. I det jeg lesset varene inn i bagasjerommet, hørte jeg plutselig ungene hyle i frykt, og da jeg kikket opp så jeg en kraftig flamme slå opp mot biltaket rett foran Tora og Lars. Jeg løp fram og dro Tora ut av bilen. Min søster, som også var med, treiv tak i ei jakke og kastet den over den brennende spilleren, og sopte den ut på asfalten.

Les alt om DVD-brannen i papirutgaven!

Artikkeltags