Damenes Aften

Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Piker, vin og sang.

DEL

Ta en smakfull kjole, et sanselig smykke og skjenk et glass vin – og du har sikret deg oppskriften på en vellykket damens aften.

Det er høytid på Emmas Under når barselvenninnene til designer Thale Wang Ørjavik viser fram kjoler i kombinasjon med uttrykksfull smykkedesign. Her blir det også servert smakebiter fra høstmenyen til restauranten og frisør Linn Veronica Hansen har flere kreative talenter hun skal dele med gjestene i kveld. Sammen søsteren Ann Kristin Hansen skal de synge sine egenproduserte sanger.

– Det ligger en seriøs tanke bak, forteller Elin Wintervold, en av de fire initiativtakerne bak «Damenes Aften».

Eksklusivt dameselskap

– Politikere og vi som driver forretning sjonglere ofte meg begreper som kultur og næring. Dette er en måte å trekke de store ordene ned på jorda, fortsetter hun.

Wintervold stiller med smykker, frisør Høst sminker og pynter, Wang Ørjavik syr kjoler og Anne Brit Andreassen serverer vin og mat for et lite, eksklusivt dameselskap med 38 gjester, som fikk plass etter først-til-møtta-prinsippet.

Felles for initativtakerne er at de holder til i Tromsø sentrum, de er gründere og de følger hjertet sitt, i følge dem selv.

Hjerte og smerte

– Vi samarbeider på tvers av våre bransjer om arrangementet som ble svært populært første gang vi arrangerte det i vår. Vi er alle kvinnelige gründere som har valgt å følge hjertet og startet som selvstendig næringsdrivende, forteller Andreassen.

– Ja, ja, uten hjerte, ingen smerte, repliserer Wintervold til stor latter fra de andre.

Å følge hjertet har vært et gjennomgangstema under planleggingen av kvelden.Til og med sangtekstene til søstrene Hansen handler om å være tro mot seg selv og gjøre det man har lyst til.

– Det gjelder for alle livets situasjoner, forteller sangfrisør Linn Veronica Hansen.

Artikkeltags