Arbeidskolleger fra Tromsø

TRE DØDE: Tre personer omkom i en alvorlig trafikkulykke fredag, da et vogntog kolliderte med en personbil. De tre var arbeidskolleger og satt i personbilen. En fjerde person fra samme bil ble fraktet til UNN med lettere skader, men er nå skrevet ut.

TRE DØDE: Tre personer omkom i en alvorlig trafikkulykke fredag, da et vogntog kolliderte med en personbil. De tre var arbeidskolleger og satt i personbilen. En fjerde person fra samme bil ble fraktet til UNN med lettere skader, men er nå skrevet ut. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

De tre omkomne fra Tromsø var arbeidskolleger. Var på vei nordover mot Tromsø da ulykken skjedde.

DEL

De tre mennene fra Tromsø som omkom i fredagens frontkollisjon på Fossbakken var arbeidskolleger. Det bekrefter Midtre Håloglanda politidistrikt lørdag morgen overfor Nordlys.

- Det stemmer. Alle de tre omkomne jobbet i samme firma, sier operasjonsleder Grete Birkelund ved Midtre Hålogaland politidistrikt.

LES MER: Alle tre fra Tromsø

Hun forteller videre at de nærmeste pårørende har blitt varslet, men at det fremdeles gjenstår familie som må bli varslet før politiet er klar for å gå ut med navnet på de omkommede.

- Vi har varslet de nærmeste pårørende, og kommer utover dagen å opprettholde kontakt med disse. Navnene på de omkommede vil bli frigitt utover dagen for presse og offentlighet, sier Birkelund.

LES MER: Tre bekreftet omkommet

Bilen var på vei sørover

Videre kan Birkelund fortelle at det var kommet med en feil i politiets logg som ble publisert i går kveld.

- Det riktige er at personbilen var på vei nordover da den skulle svinge ned mot Spansdalen, mens lastebilen kom i en sørgående retning.

LES MER: Rakk ikke krysse veien

Birkelund forteller videre at etterforskningen er i full gang, men at de ikke vil si noe videre i f.orhold til funnene de har gjort på det nåværende tidspunktet

SE VIDEO: Frontkolliderte med hestetransport

Artikkeltags