Åpent 131 timer i strekk

Artikkelen er over 13 år gammel

Rema-kjøpmann Roar Olsen i Tromsø brenner like godt åpningstidsskiltet og tilbyr denne uken matvarer døgnet rundt. Slikt blir det bråk av!

DEL

Olsen og Rema 1000 på Farmen Langnes er kjent for å lage sprell, og har flere ganger tidligere stått på barrikadene i kampen for utvidelse av åpningstidene for matbutikkene i Ishavsbyen. Denne gangen kjører kjøpmannen løpet helt ut og tilbyr kundene sine døgnåpen butikk. Og Olsen forventer bråk – igjen.

– Artig å terge

– Jeg synes først og fremst det er artig å terge konkurrentene. Jeg har derimot ikke noe ønske om å legge meg ut med Handel og kontor. Det er kun frivillige som jobber på natta denne uken, og de får 100 prosent nattillegg. Hvorfor er det mer synd på mine ansatte, enn de som jobber nattevakt på sykehuset? sier Olsen til Nordlys.

– Jeg liker heller ikke dreiningen vi har hatt med at bensinstasjonene får lov til å ture fram og presse prisene den gærne veien – oppover. Hvorfor kan ikke matbutikker, som opererer med mye lavere priser, holde åpent om natta? Slik sett er dette også en politisk markering, sier den engasjerte kjøpmannen.

Les hele saken i mandagens papirutgave av Nordlys.

Artikkeltags